Tipul de lumină pe care îl emană un corp de iluminat ne influențează mai mult decât ne imaginăm. Așadar, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le știm despre iluminat atunci când a venit vremea reamenajărilor.

                Lumina Neutră

                Acest tip de lumină este considerat ca fiind foarte asemănător cu lumina naturală, și este demonstrat și faptul nu obosește ochiul. Așadar, se recomandă a se folosi în spațiile în care lumina naturală nu are foarte mult acces, așa încât să compenseze lipsa acesteia.

                Noi credem că cele mai potrivite încăperii pentru acest tip de lumină sunt: baile, holurile, sau alte încăperi de mici dimensiuni în care nu intră prea multă lumină.

Lumina caldă

                Relaxantă și odihnitore, lumina caldă este potrivită pentru dormitoare și sufragerii, deoarece acesta sunt locurile în care alegem să ne relaxăm dupa o zi grea. Veiozele si lampadarele sunt corpurile de iluminat cel mai des alese de pe Ilustre.ro pentru acest tip de încăperi. Așadar am avut grijă să va punem la dispoziție o gamă largă de modele care să vă încânte privirea.

Lumina Rece

                Contrar sentimentului nu prea plăcut cu care este asociată, lumina rece ajută la distingerea detaliilor și mai ales, la o mai bună concentrare. Astfel că, nu este o surpriza pentru nimeni că recomandăm utilizarea acestui tip de lumină în spațiile destinate muncii precum birourile, dar poate fi plasată cu succes și în spațiile unde vă place să cititi sau poate acolo unde gătiți.

                Adăugați fiecărui element ales pentru casă touch-ul dumneavoastră personal, căci asta este ceea ce însuflețește orice obiect.