Se poate considera foarte clar că livingul unei case este spațiul care îți permite să îți lași imaginația să zboare. Noi suntem de părere că este chiar indicat să faceți asta căci rezultatele pot fi uimitoare, iar pentru partea de iluminat suntem încântați să vă împărtășim câteva sfaturi.

                Candelabrul- o alegere clasică

                Impunător, elegant, clasic și încărcat de detalii, candelabrul este unul dintre cele mai spectaculoase corpuri de iluminat. Nici nu este de mirare că este adesea considerat a fi alegerea potrivită pentru living. Dacă pentru dormitor ai ales ceva minimalist, pentru bucătarie ceva mai funcțional, este clar nevoie ca pentru living să alegi un candelabru spectaculos. Ba mai mult, îți recomandăm să faci alegeri îndraznețe și în ceea ce privește mobila sau elementele de decor, în acest fel  livingul va deveni piesa de rezistență a casei tale.

                Plafoniera- o alegere minimalistă

                Soluția în cazul în care care există deja un element care captează toată atenția, în livingul dumneavoastra este nevoie poate de un corp de iluminat minimalist însă care să completeze perfect designul încăperii. Propunerea noastră este o plafonieră luminoasă dar care totuși să aibă doza ei de spectaculos: mix de culori. Găsiți pe Ilustre.ro plafoniere sub forma unui cer înstelat, cu mixuri de culori, cu boxă încorporată sau plafoniere cu tehnologie LED, toate super potrivite pentru livingul dumneavoastră.

 

                Veiozele, nelipsite dintr-un living primitor

                Clasice, moderne, mici sau mari, veiozele sunt deja elemente nelipsite ale unei case. După o zi încărcată afară, ce poate fi mai relaxant decât să stingi luminile puternice din restul casei și să lași doar lumina caldă a unei veioze să te vegheze. Te sfătuim să arunci o privire pe Ilustre.ro, deoarece cu siguranță vei găsi veioza perfectă pentru livingul tău.

               

                Pendulul- o alegere modernă

             În cazul în care apreciați în mod deosebit stilul modern, recomandarea noastră în materie de corpuri de iluminat sunt pendulele. La fel ca și în cazul candelabrelor, este greu să treacă neobservat un astfel de corp de iluminat, și tocmai de aceea pot fi plasate cu succes în living, astfel încât să întregească tot ansamblul.

       Acestea sunt recomandările noastre pentru living. Întreaga gamă de corpuri de iluminat o găsiți pe Ilustre.ro, indiferent de spațiul pe care doriți să îl luminați.