CATEGORII
Articole recente
Cum alegi tipul de lumină potrivit în funcție de încăpere

Tipul de lumină pe care îl emană un corp de iluminat ne influențează mai mult decât ne imaginăm. Așadar, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le știm despre iluminat atunci când a venit vremea reamenajărilor.

Citeste articolCum alegi tipul de lumină potrivit în funcție de încăpere
Luminițe de Crăciun

               Suntem din nou în accea perioadă a anului, care ne umple de bucurie, speranță și emoție. Pentru mulți dintre noi aceasta este cea mai așteptată perioadă a anului și iată că este aici din nou: Crăciunul. Este momentul să începem să decorăm casa, așa încât spiritul sărbătorilor să se intensifice. Noi, echipa Ilustre.ro, venim...

Citeste articolLuminițe de Crăciun
Iluminatul în living

        Se poate considera foarte clar că livingul unei case este spatiul care îți permite să îți lași imaginația să zboare. Noi suntem de părere că este chiar indicat să faceți asta căci rezultatele pot fi uimitoare, iar pentru partea de iluminat suntem încântați să vă împărtășim câteva sfaturi.

Citeste articolIluminatul în living
Fă cele mai inspirate alegeri!

                Este momentul acela când ști sigur că vrei să alegi corpurile de iluminat pentru casa ta, însă este clar că ai nevoie de un mic ghid care să te ajute să decizi. Așadar, am pregătit pentru tine un scurt material care să te ajute sa întelegi câteva caracteristici de bază ale corpurilor de iluminat și care să te ajute să decizi ce ți se potrivește.

Citeste articolFă cele mai inspirate alegeri!
Corpuri de iluminat care dau viață casei tale!

            Iluminatul este cel care dă viată casei tale făra doar și poate! Dar adevărata provocare este să faci cele mai bune alegeri atunci cand nu colaborezi cu un designer profesionist care să te sfătuiească. Așadar, în calitatea noastra de mari iubitori ai iluminatului căt și a corpurilor de iluminat am selectat câteva sfaturi super utile pentru acel moment când renovările se apropie de sfârșit și e momentul ca locuința ta să prindă viață și la propriu și la figurat!

Citeste articolCorpuri de iluminat care dau viață casei tale!

5 Item(s)

Afiseaza pe pagina

Veral Exim S.R.L © 2019. Toate drepturile rezervate. Site realizat de Baboon Software