Suntem din nou în acea perioadă a anului, care ne umple de bucurie, speranță și emoție. Pentru mulți dintre noi, aceasta este cea mai așteptată perioadă a anului și iată că este aici din nou: Crăciunul.

                Este momentul să începem să decorăm casa, astfel încât spiritul sărbătorilor să prindă un contur luminos și din acest punct de vedere. Noi, echipa Ilustre.ro, venim cu o gamă largă de produse dintre cele mai colorate, astfel încât să aveți de unde alege.

                Luminițe pentru brad

                Bradul de Crăciun este fără doar și poate piesa de rezistență a tuturor decorațiunilor de Crăciun, așadar este firesc să îi acordăm o atenție deosebită. Recomandările noastre ar fi să alegeți instalații cu forme deosebite pentru brad, cum ar fi instalații cu forme de steluțe, om de zapadă sau Moș Crăciun.

                De asemenea, credem că ornamentele luminoase au și ele un rol esențial în decorul bradului dumneavoastra. Ornamentele sub forma de lumanare sunt unele dintre cele mai apreciate, ele se aplică pe crenguțele bradului de Craciun și au un efect spectaculos.

Figurine luminoase

                Din categoria decorațiunilor care vă vor ajuta să transformați decorul casei în spiritul Crăciunului sunt și figurinele luminoase. Fie că sunt mai simple sau mai complexe, ele au rolul de a lumina discret diferite spații ale casei precum geamurile, mesele, sau chiar pereții și scările interioare. Totuși, ele completează perfect și cadrul de sub bradul de Crăciun, unde vor fi așezate cadourile mult așteptate.

Luminițe pentru exterior

Pentru ca totul să fie pregătit pentru Moșul, mai este nevoie să acordați puțină atenție și exteriorului casei.

         Instalații de exterior, figurine luminoase sau poate chiar un alt brad plasat în exteriorul casei? Rămâne la alegerea dumneavoastră! Noi am pregătit gama de iluminat exterior, din care fac parte instalații sub formă de plasă sau perdele, cabluri LED și figurine cu grad crescut de rezistenta, astfel încât colindătorii să fie plăcut surprinși încă de la intrare.

                Figurinele pentru exterior sunt elementele cu care puteți să scoateți din anonimat decorul casei dumneavoastra. În acest sens, găsiți pe Ilustre.ro figurine sub diverse forme precum reni, oameni de zăpadă sau brăduți luminoși.

          O ultimă propunere pentru exterior, în cazul în care nu sunteți convins până aici de amenajarea unui iluminat în tema sărbătorilor, sunt laserele!  Cu diferite forme, jocurile de lumini proiectate de laser o să va transforme exteriorul casei într-o scenă desprinsă dintr-un film.

Vă așteptăm să descoperiți întreaga gamă dedicate Crăciunului pe Ilustre.ro.