Iluminatul este cel care dă viață casei tale fără doar și poate! Dar adevărata provocare este să faci cele mai bune alegeri atunci când nu colaborezi cu un designer profesionist care să te sfătuiească. Așadar, în calitatea noastră de mari iubitori ai iluminatului cât și a corpurilor de iluminat, am selectat câteva sfaturi super utile pentru acel moment când renovările se apropie de sfârșit și e momentul ca locuința ta să prindă viață și la propriu și la figurat!

Definește-ți stilul!

         E important de știut că locuința ta trebuie să te reprezinte, trebuie să fie locul în care te simți bine, așadar nu trebuie să urmezi prea mult trendurile, sau părerile celor din jur, ci doar să le folosești ca inspirație.

        O altă chestiune, foarte importantă este să nu uiți că oricare stil te reprezintă nu este mai corect sau mai greșit decât un altul. Clasic, romantic, industrial sau modern, toate la rând sunt stiluri în care ai putea să alegi să îți decorezi casa însă niciunul nu este greșit. Mii de produse spectaculoase pot fi achiziționate din magazinul nostru online Ilustre.ro unde gasești și poze inspiraționale, în cazul în care ai nevoie de puțin ajutor cu viziunea de ansamblu asupra felului în care ar arăta produsul în casa ta!

Joacă-te cu luminile!

         Trebuie să ai în vedere și faptul că un singur corp de iluminat nu este niciodată suficient într-o încăpere, dacă urmărești să obții rezultate dintre cele mai spectaculoase. Asta deoarece corpurile de iluminat pot fi foarte ușor văzute și ca obiecte decorative. La fel cum se întâmplă și cu lampadarele sau lămpile  de pe Ilustre.ro, care pot fi combinate în dormitor, living sau birou în funcție de imaginția ta.

Obține rezultate spectaculoase la prețuri rezonabile!

       Știm cu toții cât sunt de costisitoare renovările sau amenajările. Tocmai de aceea, trebuie să știi că și în cazul corpurilor de iluminat calitatea contează, însa calitatea nu înseamna doar prețuri exorbitante!

       Este normal să îți faci griji dacă bugetul va mai ajunge și pentru decorul casei. Noi venim in ajutorul tău, astfel am selectat produse atât pentru cei care au cam terminat bugetul pentru reamenajarea casei, cât și pentru cei care își doresc să investească până la cel mai mic detaliu.

      Recomandările noastre în acest sens sunt să optați spre exemplu, pentru o lustră impunătoare într-o încăpere, și într-o alta pentru combinații de spoturi, aplice sau lampadare și plafoniere astfel încât să cheltuiți aceiași sumă de bani dar să obțineți două rezultate diferite.