CATEGORII
Noutati
Confortul emoțional, direct influențat de tipul de iluminat.
Confortul emoțional este direct influențat de lumină. Ca și oricare altă forță a naturii, lumina e un element puternic ce îți poate modifica viața în mod pozitiv sau negativ. Depinde doar de tine cum alegi să o folosești.
Citeste articolConfortul emoțional, direct influențat de tipul de iluminat.
Cum alegi tipul de lumină potrivit în funcție de încăpere

Tipul de lumină pe care îl emană un corp de iluminat ne influențează mai mult decât ne imaginăm. Așadar, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le știm despre iluminat atunci când a venit vremea reamenajărilor.

Citeste articolCum alegi tipul de lumină potrivit în funcție de încăpere
Luminițe de Crăciun

               Suntem din nou în acea perioadă a anului, care ne umple de bucurie, speranță și emoție. Pentru mulți dintre noi, aceasta este cea mai așteptată perioadă a anului și iată că este aici din nou: Crăciunul. Este momentul să începem să decorăm casa, astfel încât spiritul sărbătorilor să prindă un contur luminos și din acest punct de vedere. Noi, echipa Ilustre.ro, venim...

Citeste articolLuminițe de Crăciun
Iluminatul în living

        Se poate considera foarte clar că livingul unei case este spațiul care îți permite să îți lași imaginația să zboare. Noi suntem de părere că este chiar indicat să faceți asta căci rezultatele pot fi uimitoare, iar pentru partea de iluminat suntem încântați să vă împărtășim câteva sfaturi.

Citeste articolIluminatul în living
Fă cele mai inspirate alegeri!

                Este momentul acela când știi sigur că vrei să alegi corpurile de iluminat pentru casa ta, însă este clar că ai nevoie de un mic ghid care să te ajute să decizi. Așadar, am pregătit pentru tine un scurt material care să te ajute sa înțelegi câteva caracteristici de bază ale corpurilor de iluminat și care să te ajute să decizi ce ți se potrivește.

Citeste articolFă cele mai inspirate alegeri!
Corpuri de iluminat care dau viață casei tale!

            Iluminatul este cel care dă viață casei tale fără doar și poate! Dar adevărata provocare este să faci cele mai bune alegeri atunci când nu colaborezi cu un designer profesionist care să te sfătuiească. Așadar, în calitatea noastră de mari iubitori ai iluminatului cât și a corpurilor de iluminat, am selectat câteva sfaturi super utile pentru acel moment când renovările se apropie de sfârșit și e momentul ca locuința ta să prindă viață și la propriu și la figurat!

Citeste articolCorpuri de iluminat care dau viață casei tale!

6 Item(s)

Afiseaza pe pagina

Veral Exim S.R.L © 2019. Toate drepturile rezervate. Site realizat de Baboon Software