Iluminatul este cel care dă viată casei tale făra doar și poate! Dar adevărata provocare este să faci cele mai bune alegeri atunci cand nu colaborezi cu un designer profesionist care să te sfătuiească. Așadar, în calitatea noastra de mari iubitori ai iluminatului căt și a corpurilor de iluminat am selectat câteva sfaturi super utile pentru acel moment când renovările se apropie de sfârșit și e momentul ca locuința ta să prindă viață și la propriu și la figurat!

Definește-ți stilul!

         E important de știut că locuința ta trebuie să te reprezinte pe tine, trebuie să fie locul în care te simți bine, așadar nu trebuie să urmezi prea mult trendurile, sau părerile celor din jur.

        O alta chestiune, foarte importanta este sa nu uiti ca orice stil te reprezinta nu este mai corect sau mai gresti decat un altul. Clasic, romantic, industrial sau modern toate la rând sunt stiluri în care ai putea să alegi să îți decorezi casa însă niciunul nu este greșit. Mii de produse spectaculoase pot fi achizitionate din magazinul nostru online Ilustre.ro unde gasești și poze inspiraționele, în cazul în care nu ai o vizione de ansamblu asupra felului în care ar arăta produsul în casa ta!

Joacă-te cu lumini!

         Trebuie să ai în vedere și faptul că un singur corp de iluminat nu este niciodata suficient într-o încăpere, dacă urmărești să obții rezultate dintre cele mai spectaculoase. Asta deoarece corpurile de iluminat pot fi foarte ușor vazute și ca obiecte de decor. La fel cum se întâmplă și cu lampadarele sau lampile  de pe Ilustre.ro, care pot fi combinate în dormitor, living sau birou în funcție de imaginția ta.

Obține rezultate spectaculoase la prețuri rezonabile!

       Știm cu totii cât sunt de costisitoare renovările sau amenajările. Tocmai de aceea, trebuie să ști că și în cazul corpurilor de iluminat calitatea conteaza, însa calitatea nu înseamna doar prețuri exorbitante!

       Este normal să îți faci griji dacă bugetul va mai ajunge și pentru decorul casei. Noi venim in ajutorul tău, astfel am selectat produse atât pentru aceia care au cam terminat bugetul pentru reamenajarea casei, cât și pentru cei care își doresc să investească până la cel mai mic detaliu.

      Recomandările noastre în acest sens sunt să optați spre exemplu, pentru o lustră inpunătoare într-o încăpere, și într-o alta pentru combinatii de spoturi, aplice sau lampadare și plafoniere astfel încât să cheltuiti aceiași sumă de bani dar să obțineți dpua rezultate diferite.